O nama

Zašto nas odabrati

Predivna novoizgrađena i kompletno opremljena kamena rustikalna kuća za najam na južnoj strani otoka Pašmana kraj uvale Vitane.

U prizemlju objekta nalazi se rustikalna kuhinja kompletno opremljena sa blagovaonicom i dnevnim boravkom u kojem se nalazi kauč na razvlačenje te spavaćom sobom sa bračnim krevetom i kupatilom.

Na katu objekta koji je povezan vanjskim stubištem se nalaze dvije odvojene spavaće sobe također sa bračnim krevetima te odvojenim kupatilima. Ispred kuće u prizemlje je natkrivena terasa od 25 m2 sa velikim kamenim roštiljem.

Kontaktirajte nas
Smještaj

Što nudimo?

Interijer

Dizajn interijera

U prizemlju objekta nalazi se rustikalna kuhinja kompletno opremljena sa blagovaonicom i dnevnim boravkom u kojem se nalazi kauč na razvlačenje te spavaćom sobom sa bračnim krevetom i kupatilom. Na katu objekta koji je povezan vanjskim stubištem se nalaze dvije odvojene spavače sobe također sa bračnim krevetima te odvojenim kupatilima.

Interijer

Terasa i Grill

Ispred kuće u prizemlje je natkrivena terasa od 25 m2 sa velikim kamenim roštiljem te na katu se nalazi također otvorena terasa sa predivnim pogledom na Pašmanski kanal. Ispred kuče se nalazi još jedna natkrivena terasa.

Interijer

Jacuzzi i bazen

U dvorištu se nalazi preljevni bazen dimenzija 6 x 5 m sa konstantno cirkulirajućom morskom vodom te ukopnim morskim hidromasažnim jacuzijem. Za ljubitelje mora ispred kuče na raspolaganju je privatna kamena plaža s vlastitim mulom, a u neposrednoj blizini se nalazi uvala sa predivnom pješčanom plažom.

Put i parking

Put i parking

Do objekta je moguće doći iz mjesta Tkon automobilom asfaltiranim putem dužine 3,5 km do obližnje uvale gdje se nalazi besplatan javni parking od kojega se nastavlja pješke otprilike 300m do same kuče što je velika prednost jer na taj način imate potpuni mir za odmor i opuštanje.

Okolica

Prijevoz brodom

Osim kopnenim putem do objekta se može doći da vozilo ostavite u Biogradu na moru na našem rezerviranom parkingu te vas vozimo brodom pravo do objekta. Također imamo osiguran izvanredan transport putnika 7+1 ukoliko dolazite javnim prijevozom do zračne luke ili autobusnog kolodvora. Uz objekt postoji mogućnost i najma broda za nekoliko dana ili cjelokupni boravak.

Javite nam se

Kontaktirajte nas

Savršena prilika

za savršen odmor